APICarriers
Login/Register
Company Introduction
eMAG
Ce este eMAG Corporate?
eMAG Corporate este divizia specializată în vânzările B2B: șapte echipe de vânzări specializate pe industrii, manageri de cont și specialiști certificați în personalizarea flotei de clienți din domeniul serviciilor IT, proiectarea și configurarea infrastructurii IT, dimensionarea serverelor, storage și soluții de electroalimentare, instalare și punere în funcțiune a soluțiilor de networking și videoconferințe.
Cum te poate ajuta eMAG Corporate să-ți crești afacerea
Cumperi acum, plătești mai târziu
Știm că fiecare business e diferit. Tocmai de aceea, îți oferim servicii integrate de consultanță în afaceri și termene de plată care să te ajute să iei acum produsele de care ai nevoie și să le achiți, fără griji, când găsești momentul potrivit.
Ai limită de credit adaptată afacerii tale
Ia-ți tot ce-ți trebuie pentru business-ul tău prin linia de credit B2B special creată pentru tine. Ne preocupă bunăstarea clienților noștri, de aceea am gândit cele mai avantajoase oferte business to business.
Primești acces la echipamente și servicii IT performante
Poate nu e momentul potrivit pentru o achiziție importantă. Sau poate afacerea ta are alte priorități. Nu e nevoie să cumperi acum, când poți închiria. În plus, îți oferim servicii gratuite de consultanță pentru business-ul tău.
Te ghidăm permanent
De ce să pierzi tu timp căutând informațiile de care ai nevoie, când le poți primi direct de la un specialist eMAG Corporate? Ai un Key Account Manager B2B dedicat afacerii tale.
Ai livrare gratuită oriunde în România
Afacerea ta se mișcă repede. La fel și produsele de care ai nevoie. Îți oferim livrare gratuită B2B oriunde în România, în cel mai scurt timp. Gestiunea afacerii tale va deveni mai simplă ca niciodată.