APICarriers
Login/Register
Company Introduction
Fyndiq
Om Fyndiq
Det är kul att fynda! Välkommen till Fyndiq – Sveriges bästa paradis* för fyndshopping. Här hittar du miljontals produkter från tusentals butiker, samlade under ett virtuellt tak och till kanonbra priser – redo att enkelt klickas hem. Finner du inte vad du söker idag så kolla imorgon igen – för varje dag får vi in hundratals nya fynd på Fyndiq.
*om Hawaii hade varit en riktig plats hade det nästan helt säkert varit Fyndiq.
Fyndshoppa bland miljontals produkter på Fyndiq
Shoppa hem dina favoritfynd inom mode, leksaker, mobiltillbehör, heminredning, skönhet & hälsa, elektronik, underhållning, sport & fritid eller någon annan av våra tusentals produktkategorier.
Produkterna skickas direkt från Fyndiq-butikerna hem till dig
Dina fynd skickas direkt hem till dig från butikerna som säljer produkterna på Fyndiq. Har du beställt mer än en produkt kan de skickas från olika butiker och levereras då i olika paket eller brev.
Du har dina fynd 1-16 arbetsdagar efter beställning
Det tar mellan 1 och 16 arbetsdagar från det att du beställer tills du fått hela din order. Om du beställer flera olika produkter kan de levereras i olika paket, på olika dagar. Vissa paket måste hämtas på utlämningsställen, så håll utkik efter eventuella avier från Posten, DHL eller Schenker.
Fyndiq är trygg e-handel
På Fyndiq är det både enkelt och tryggt att shoppa. Det kan våra 1 600 000 kunder som hittills fyndshoppat hos oss vittna om. Vi är Trygg e-handel-certifierade och tillämpar konsumentköplagen ur alla aspekter.
Produkterna på Fyndiq säljs av många olika butiker, men det är Fyndiq som ansvarar för din order från beställning till leverans. Om något mot all förmodan skulle gå fel efter köpet så ansvarar vi för att se till hjälpa dig som kund. Du är alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst med frågor kring din order. Vi hjälper dig gärna!
Välkommen till Fyndiq!
Nå ut till miljontals fyndjägare - enkelt och effektivt
Fyndiq är en svensk marknadsplats för e-handel och Sveriges största fyndvaruhus på nätet och en effektiv merförsäljningskanal för handlare över hela landet.
Vår främsta uppgift är att sammanföra framstående handlare med fyndsugna köpare. Fyndiq slog upp sina virtuella dörrar i augusti 2010 och tog därmed ett kliv in på den svenska e-handelsmarknaden.
Därför ska du välja Fyndiq
Fyndiq.se startade med syftet att vara en enkel och effektiv merförsäljningskanal för landets alla handlare att maxa sin försäljning. Vi gör det möjligt för våra handlare att koncentrera sig på att hitta bra produkter för våra fyndjägare, leverera högkvalitativ produktinformation och att skicka ut produkten till kunden genom att hantera allt från marknadsföring till betalning.
Vi har inga fasta avgifter eller bindningstid. Istället betalar du endast när du sålt en produkt genom en försäljningsavgift samt en produktkategoriavgift. Försäljningsavgiften är 10% exkl. moms på ditt försäljningspris mot konsument på Fyndiq. Produktkategoriavgiften är 8 kr exkl. moms för varje såld produkt.
Över en halv miljon fyndsugna kunder besöker oss varje månad och fyndar bland flera miljoner bra produkter till ännu bättre priser. Tillsammans bygger vi det ultimata fyndvaruhuset på nätet. Våra handlare använder Fyndiq främst som:
Merförsäljningskanal - för att nå en ny och bredare målgrupp och snabbt komma igång med sin försäljning
Utförsäljningskanal - för att lägga ut de produkter som de inte vill rea ut i sin egen butik och frigöra lagerutrymme för ”hyllvärmare” som bara ligger och binder kapital.
Fyndiq arbetar genom en så kallad Flash-Sale-modell.
När en beställning läggs av en kund, köper Fyndiq produkten från försäljaren (i en "flash") och säljer produkten till kunden. Det betyder att Fyndiq alltid är kundens köpman. Dessutom är Fyndiq parten som fakturerar och hanterar betalningar från kunden och ordnar med utbetalning till försäljaren. Fyndiq fungerar även som första kontaktlinje med kunden och äger också förhållandet med kunden.