APIEkspedisi
Login/Daftar
Babagan Kita
Kita minangka klompok tim teknis, sing didegake ing taun 2016, fokus ing riset lan pangembangan sistem pelacakan parsel. Ing global, kita duwe 150 yuta pangguna sing ngliputi luwih saka 200 negara lan wilayah. Sementara iki, kita duwe pengaruh gedhe marang luwih saka 600.000 pelanggan perusahaan lan pengecer kanthi nggabungake 1200 panyedhiya layanan ekspres lan logistik ing saindenging jagad. Tujuane yaiku nyedhiyakake pengalaman logistik eCommerce sing luwih apik kanggo perusahaan internasional, pengecer online, platform lan konsumen eCommerce.
Saben taun pengiriman sing dilacak dening layanan pelacakan parsel luwih saka 100 milyar. Kabeh informasi sing ana kaitane karo paket lan logistik bisa dilacak ing kene, kalebu ketepatan wektu logistik, wektu pangiriman, titik routing lan liya-liyane. Amarga kita mesthi ngurmati kabutuhan saben pelanggan, mula reputasine kita wis apik nang industri iki. Kita percaya bisa sukses kanthi menehi layanan sing marem lan fungsi sing migunani, lan ngrewangi mitra kanggo tuwuh bareng.
Agogopost Enterprise (utawa Agogopost ENT) minangka cabange Agogopost, kang diatur kanggo platform e-dagang, usaha online, lan merek. Misi kita ana minangka njembatani celah antaraning perusahaan lan klien kanthi ndadekna proses logistik luwih gampang.
Kita fokus nalika mbiyantu usaha supaya ningkatke kemampuan logistik kanthi nyedhiyani solusi logistik kang luwih praktis. Solusi kita bisa nggampangake pangoprasian teknis proses logistik. Mula saka iku, perusahaan bisa nyedhiyani wektu lan tenaga kanggo hal-hal kang penting, kayata dodolan lan pengalaman pangguna.