Ekspedisi Babagan Kita
Babagan Kita
Kita minangka klompok tim teknis, sing didegake ing taun 2010, fokus ing riset lan pangembangan sistem pelacakan parsel. Ing global, kita duwe 150 yuta pangguna sing ngliputi luwih saka 200 negara lan wilayah. Sementara iki, kita duwe pengaruh gedhe marang luwih saka 80.000 pelanggan perusahaan lan pengecer kanthi nggabungake 1200 panyedhiya layanan ekspres lan logistik ing saindenging jagad. Tujuane yaiku nyedhiyakake pengalaman logistik eCommerce sing luwih apik kanggo perusahaan internasional, pengecer online, platform lan konsumen eCommerce.
Saben taun pengiriman sing dilacak dening layanan pelacakan parsel luwih saka 100 milyar. Kabeh informasi sing ana kaitane karo paket lan logistik bisa dilacak ing kene, kalebu ketepatan wektu logistik, wektu pangiriman, titik routing lan liya-liyane. Amarga kita mesthi ngurmati kabutuhan saben pelanggan, mula reputasine kita wis apik nang industri iki. Kita percaya bisa sukses kanthi menehi layanan sing marem lan fungsi sing migunani, lan ngrewangi mitra kanggo tuwuh bareng.