EkspedisiBlog
Login/Daftar

Carane Ngelacak Pesananmu ning Lazada

AgogoPost
2021/12/02
eCommerce Tips
LinkedIn
Whatsapp

Konco-konco mesti wis do ngerti Lazada kan. Lazada iku termasuk marketplace paling gede se Asia lan sedunia. Meh kabeh mesti wis tau kurungu Lazada. Wis kerep order ning lazada opo durung? Nak pas bibar order kadang rasane wis selak ga sabar nunggu paket pengen lak tekan, trus pengen ngerti pesenane wis tekan endi. Nak wis sering belonjo mungkin wis ga bingung piye carane ngecek pesenan. Tapi nak durung reti, ojo bingung, ono akeh lho carane ngecek pesenan Lazadamu wis tekan endi. Isih ning gudang opo wis dikirim. Isih ning perjalanan opo wis meh diterke mas kurir tekan ngarep omah. Nak pengen reti carane piye wae, monggo disimak.

Piye carane ngecek pesenanmu ning Lazada?

#1 Lacak pesenan Lazada lewat Agogopost.com

Agogopost.com yaiku situs ingkang iso ngewangi lacak kabeh pesenan, ora mung seko Lazada. Mung butuh nomor resi , pesenanmu iso dilacak lewat Agogopost.com. Ora usah wedi nak ga iso boso Inggris. Agogopost.com duwe pilihan Boso Jowo, penak to? Gari pencet “Language” terus pilih boso Jowo opo Boso Indonesia.

Carane goleki nomor pesenan Lazadamu yaiku : 

1. Melbu akun Lazada

2. Pencet tombol : “ Lihat semua pesanan”

3. Pencet nomor pesenanmu

4. Bibar kui bakal metu rinciane pesenanmu. Trus pencet “Lacak Pesanan” 

5. Ning halaman kui mengko metu nomor pesenanmu

Lacak pesenan Lazada lewat Agogopost.com

Nomor Pelacakan kui sing ugo disebut Nomor Resi

1. Copy Nomor Pelacakane terus dilebokno ning Agogopost.com

Lacak pesenan Lazada lewat Agogopost.com

2. Pencet tombol Lacak

3. Bibar kui bakal metu pilihan ekspedisi sing gunakke karo Lazada nggo ngirim pesenanmu. Ning nggon conto iki nganggo JNE, pencet JNE

Lacak pesenan Lazada lewat Agogopost.com


4. Tinggal pencet , wis metu kabeh rinciane pesenanmu wis tekan endi, komplit pokoke. Gampang sisan.

Lacak pesenan Lazada lewat Agogopost.com


#2 Lacak pesenan Lazada lewat website e Lazada

Langkah-langkahe kanggo ngecek pesenan Lazada ning website :

1. Pencet  “Akun” trus pencet “Pesanan Saya”

2. Pencet pesenan sing pengen di cek statuse. Mengko bakal metu rinciane pesenan kui wis dikirim opo isih ning gudang.


Cara liyane ugo iso nganggo layanan chat e Lazada.Pencet  “Ada pertanyaan? Hubungi kami di Live chat (24 jam)” utowo pencet tombol “Pesan” ning kanan bawah.  Trus bar kui pencet “Status Pesanan”

Lacak pesenan Lazada lewat website e Lazada


#3 Lacak pesenan Lazada lewat aplikasine Lazada

Sampean ugo iso ngecek pesenan lewat aplikasi Lazada. Carane gampang, cukup pencet tombol “Akun” trus pilih manut opo sing mbok karepke :

Lacak pesenan Lazada lewat aplikasine Lazada

● Pilih Pembayaran - iki isine pesenan-pesenan sing durung kebayar. 

● Dalam Proses - iki isine pesenan-pesenanmu sing wis kebayar tapi isih diproses karo sing adol. Durung dikirim.

● Dalam Pengiriman - iki isine pesenan-pesenanmu sing lagi perjalanan digowo kurir. Nah, nak arep ngecek pesenanmu tekan endi iki di pencet. Nak wis metu daftar pesenanmu, pencet pesenan sing endi sing meh mbok cek statuse wis tekan endi.  Mengko bakal metu rinciane.

● Untuk Diulas - iki isine pesenanmu sing wis tekan. 

● Retur dan Pembatalan - iki isine pesenanmu sing bermasalah trus di balekno ning penjual utowo dibalekke duitmu.


#4 Lacak pesenan Lazada lewat Website Kurir

Menowo sampean paham kurir opo sing dikanggokke karo penjual nggo ngirim pesenanmu ning Lazada sampean ugo iso langsung ngopi nomor resine trus dilebokne ning website kurir. Misal JNE opo JNT opo NINJA lan liya-liyane.


Misal nganggo JNE iso langsung ning website e JNE : jne.co.id. Copy nomor resine, trus lebokke nomor resine ning bagian “LACAK KIRIMAN” trus pencet tombol “TRACKING”.

Lacak pesenan Lazada lewat Website Kurir

Misal layanan kurir sing dipilih nganggo Ninja, langsung melbu ning website Ninja,carane ketik : ninjaexpress.co ning browsermu. Mengko metu tampilane koyo ngene iki. Pencet tombol “TRACKING”

Lacak pesenan Lazada lewat Website Kurir

Bibar kui, lebokno nomor resine ning kolom “ Enter parcel tracking ID “, terus pencet tombol “ Track parcel”

Lacak pesenan Lazada lewat Website Kurir

Iki sawetara langkah sing bisa digunakake kanggo mriksa status pesenan Lazada. Mugi artikel iki iso mbantu sampeyan. Ojo bingung, layanan pelanggan Lazada bakal siap nulungi yen sampeyan nemoni masalah karo pesenane sampeyan. Utawa sampeyan bisa maca sawetara masalah sing umum kedadeyan ing Lazada, sing wis tak rangkum kanggo sampeyan.


Piye Carane Ngejokke Komplain ning Lazada ?

Yen pesenane sampeyan durung teko, luwih becik nindakake langkah-langkah ing ngisor iki sadurunge ngirim komplain langsung menyang Lazada.

1. Ngirim pesan ning penjual. 

Buka aplikasi utowo website Lazada. Dolan maring toko utawa bakul ing pitakonan. Trus bibar kui, klik fitur “Chat Now” ing sisih ngisor (sing ana ing kothak biru) lan komunikasi babagan masalah sing sampeyan alami yaiku kenopo barang sing sampeyan pesen kok durung teka. Yen toko kasebut mangsuli yen dheweke wis ngirim barang lan wis ono nomor resine, mula sampeyan bisa nyoba langkah liyane ing ngisor iki.

2. Ning Lazada, ono fitur sing iso nglacak pesenan kanthi otomatis tanpa kudu mriksa resi dhisik. Saiki, nganggo fitur iki, sampeyan bakal luwih gampang ngerteni lokasi pesenan sing rinci wis tekan endi. Utowo iso nganggo cara ngecek pesenan liane sing wis ditulis ning nduwur mau, misal nganggo Agogopost.com.

3. Umpomo status pesenanmu isih ning perjalan, iso coba telpon ning kurir sing nyediakke jasa (JNE / JNT / lia-liyane) kanggo nakokke kiro-kiro bakale tekan kapan. 

4. Umpomo status pesenanmu ning Lazada wis maleh dadi “Pesanan Telah DIterima”, biasane seko pihak kurir ono keterange leh ngeterke pakete jam piro lan sing nompo sopo. Menowo ono kekeliruan ( ora kenal sing wis nompo , ora rumongso wis nompo, lan alasan liyane) padahal alamate sing dilebokne wis bener, sampeyan iso ngajokke komplain ning Lazada lewat Chat 24 jam utowo lewat Twitter Lazada https://twitter.com/lazadaidcare 

Piye Carane Ngejokke Komplain ning Lazada ?

Biasane butuh pirang dino nggo ngirim pesenanku seko Lazada tekan omah?

Cepet orane pesenanmu seko Lazada tekan, biasane tergantung seko macem-macem faktor. Nak normale, biasane ora sampe seminggu uwis tekan, tapi kadang emang ono sing marakke waktu kirime luih suwe seko perkiraane Lazada. Misale alamat sing dituju ning daerah rodo pelosok, mestine butuh wektu kirim luih sue timbang yen alamate sing dituju ning daerah tengah kutho.


Lazada kadang ya kakean pesenan sing marakke dadi pesenanmu diprosese butuh waktu luwih sue. Misal yen koyo meh Lebaran, pesenan ning Lazada bakal mbludak, dadine pesenan sing melbu bakal rodo suwe prosese. Ono kolone seko pihak penjuale butuh wektu luih nggo nyiapke pesenanmu. Macem-macem penyebabe nopo pesenanmu tekone luih sui seko wektu sing wis diperkirakke karo Lazada. Sing sabar leh nunggu, asal le nulis alamat wis bener sak kabehe, nomor telpone ya wis bener, kabeh bakalane tekan. Ditunggu ae. 


Lazada Setu Minggu karo Tanggal Abang tetep ngirim barang opo ora?

Lazada tetep ono pengiriman meskipun lagi Tanggal Abang. Nak alamat sing dituju alamat omah, pesenane bakal langsung dikirim ning omah. Tapi yen alamat sing dituju alamat kantor, yo kudu nunggu bibar preine, ben ono sing nompo pakete ning kantor. Biasane kurire nelpon sampean sak durunge ngirim barang, ben iso janjian lan ora tlisiban dalan. 


Kenopo kok barang pesenanku ga iso dikirim ning alamatku?

Biasane alasane ngopo barang pesenanmu ga iso dikirim ning alamatmu kui amargo barang pesenanmu melbu ning barang ingkang ga iso dikirim lewat jalur udara (pesawat). Menowo sampean pancen selak butuh barang kui, solusine kudu golek penjual sing luih cedak seko alamat sampean. Sing kiro-kiro pengirimane ora perlu lewat jalur udara, iso lewat jalur darat utowo air. 


Aku wis pesen tapi aku pengen ngganti alamat, iso opo ora?

Sampeyan isih diwenehi kesempatan kaping pisan kanggo ngganti alamat pengiriman pesenan sing wis digawe lan valid kanggo pesenan sing mung kalebu 1 bakul ing 1 nomer pesenan, kanthi syarat ing ngisor iki:

● Metode Bayar COD : yen penjuale penjual lokal yaiku sak durunge melbu proses pengemasan. Menowo penjuale LazMall berarti sak durunge diproses gudang / penjual.

● Metode Bayar non COD : nalika isih nunggu proses pembayaran


Dadi yen sampeyan wis kelewat bates wktu prasyarat ning nduwur, sampean uwis ora biso ngganti alamat meneh. 


Piye carane mbatalke pesenanku ning Lazada?

Yen sampeyan pengin mbatalake pesenan LAzada, carane cukup gampang. Melbu ning “Akun” , trus pencet “Semua Pesanan”. Pilih pesenan sing arep dibatalke, pencet “Batal”. Pilih alasan nopo sampeyan pengen mbatalke pesenane sampeyan. Tulisen rinciane nopo sampeyan mbatalke pesenane sampeyan ning Lazada ning kolom “Informasi Tambahan”. Ojo lali moco lan setuju karo  “Kebijakan Pembatalan Pesanan di Lazada.co.id” . Pencet “Daftar / Submit”.


Piye Carane Retur Barang ning Lazada

Mungkin sampeyan wis blanja ning Lazada, nanging barang sing ditompo jebule rusak utawa ora sesuai karo pesenane sampeyan nalika barang wis teka ning omah.

Yen pancene ngadhepi masalah kaya ngono, sampeyan bisa mbalekake barang kasebut menyang sing adol (penjual) utawa menyang Lazada dhewe. Dene barang Lazada sing biso dibalekake yaiku produk sing ana garansine.


Tabel ing ngisor iki nunjukke wektu kanggo mbalekake barang ing Lazada sing dibedakake miturut jinis produk:

NO

Jenis Produk

Garansi Pengembalian Barang

7 Hari

14 Hari

15 Hari

1

Produk Impor

Global Collection

Tao Bao




2

Produk sing disediakno karo Lazada



3

Produk sing disediakno karo penjual lokal



4

Produk LazMall



Langkah-langkahe kanggo mbalekke barang ning Lazada yaiku:

1. Melbu ning “Akun”. Pilih pesenan sing barange meh dibalekke. Terus pencet “PENGEMBALIAN SAYA”.

2. Lanjut isi alasan kenopo pengen mbalekke barang. Bagian iki penting banget.

Sampeyan kudu milih alasan kenopo sampeyan pengin mbalekake barang kasebut, ojo lali nyiapke gambar minangka bukti, lan tulis alasan tambahan. Mula isine kudu di isi alasan sing pas manut masalah sing bener-bener lagi dialami.

3. Pencet tulisan “SELANJUTNYA”

4. Pilih rincian “Pengembalian Dana”

Ing tahap iki, sampeyan duwe rong pilhan cara kanggo mbalekake danane sampeyan, yaiku nggunakake Lazada Credit, utowo Transfer Bank. Saranku, mending milih Lazada Credit, amarga prosese luwih cepet, lan saldo utawa dana sing wis balik bisa langsung digunakake kanggo blanja maneh.

5. Pencet “KIRIMKAN”. Mengko bakal muncul pop-up nakokke barange wis ditompo opo durung. Yen wis ditompo, pencet “CONTINUE”.

6. Luwih becik sampeyan ngirimi pesan karo Penjual dhisik yen sampeyan pengin mbalekake barang sing wis teka ing alamat, supaya bakul utawa sing duwe toko bakal nampa “Pengajuan Pengembalian” seko sampeyan.

7. Umpomo tokone wis setuju barange dibalekke. Sampeyan kudu mulai nyiapke nggo ngirim barange balik ning Penjual. Sampeyan bisa milih meh nggunakke cara mbalekake barang kanthi cara Pick Up, utawa Drop Off. 

8. Pickup,iku tegese sampeyan nghubungi layanan pangiriman kanggo njupuk pakete ing omahe sampeyan. Dene drop off ikut tegese sampeyan sing mangkat ngirim paket menyang layanan pengiriman. Nanging, saranku mending milih Drop Off amarga mung wilayah tertentu sing ndhukung fasilitas Pick Up.

9. Langkah pungkasan yaiku ngemas paket sing bakal dibalekake lan aja lali nempelake “Label Pengembalian”


Mangkono artikelku babagan cara nglacak paket saka Lazada lan uga ringkesan masalah sing sering diadhepi poro konsumen Lazada. Muga-muga bisa mbantu sampeyan kabeh. Yen sampeyan butuh layanan mriksa nomer resi ,aja lali ngunjungi Agogopost.com.