APIEkspedisi
Login/Daftar

Fungsi Query HTML5 sing Bisa Diakses

Pambuka Produk:Kanthi ngirim panjaluk menyang alamat sing ditentokake, informasi pelacakan nomer pelacakan logistik bisa ditampilake ing kaca html5 anyar, ndhukung kabeh perusahaan ekspres, tanpa mari pangopènan, ora ana aplikasi, lan cocog kanggo kabeh aplikasi seluler

Kauntungan Produk:Kacepetan pangembangan sing banter, ora prelu pangopènan utawa aplikasi

1. Skenario Aplikasi

1. Pangguna nelpon API iki kanggo nampilake asil nalika mbukak "Pesenanku" ing aplikasi moblie e-commerce

2. Alat kenyamanan seluler telpon API iki kanggo nampilake asil sawise pangguna mlebu perusahaan kurir lan nomer pelacakan

3. Pangguna ngeklik kanggo nelpon API kanggo nampilake antarmuka pitakon utama, lan asil pitakon ditampilake sawise ngetik nomer pelacakan kurir

2. Apa sampeyan butuh kawenangan

Ora prelu

3. API HTML5 nampilake kaca HTML5 kanggo nampilake informasi pelacakan nomer pesenan logistik

1. Alamat Panjaluk(https://www.agogopost.com/zh/external/result?nu=CC986825761DE&com=deutschepost&comName=deutschepost)

2. Parameter Input

JenengJinisApa prelu?Katrangan
comStringIyaKode perusahaan kurir sing bakal dijaluk ndhukung kabeh perusahaan kurir ing situs web iki. Kanggo kode perusahaan sing cocog, deleng "kode perusahaan logistik agogopost"。 Yen sampeyan ora bisa nemokake perusahaan sing dibutuhake, kirimake email menyang kita agogopost@agogopost.com
nuStringIyaNomer pelacakan sing bakal ditakokake, aja kalebu simbol khusus, lan ora ndhukung macem-macem basa (ora peka)

3. Asile Bali Mlumpat langsung menyang kaca agogopost.com kanggo nampilake asil pitakon

4. Bali Tuladha

4.Kontak Kita

Kirim email menyang kita.agogopost@agogopost.com